De samenleving, dat zijn wij. We leven, wonen, werken, leren van en met elkaar. Een volwaardig lid zijn van onze samenleving, niet iedereen kan dit alleen. Er zijn kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen die hier ondersteuning bij nodig hebben. Dit doen wij, als professionals van De Passerel, iedere dag met veel passie, plezier en energie.

Het Atelier is een van de locaties voor arbeidsmatige dagbesteding met een kunstzinnige inslag. Er worden hoogwaardige producten gemaakt van textiel, keramiek en diverse andere materialen. Daarnaast ligt het accent op vrij werk. Ieder product dat De Winkel verlaat is UNIEK!

Wij bieden (arbeidsmatige) dagbesteding aan mensen met een beperking. Onze creatieve activiteiten gebruiken we vooral voor hun persoonlijke ontwikkeling. Ze leren om een goed product te maken en om daarin samen te werken. Hoe is het om in een winkel te werken en met klanten om te gaan? En op welke verschillende manieren kun je een winkel inrichten? De activiteit is een middel om te leren, te onderzoeken met en door de cliënt om vervolgens binnen de eigen mogelijkheden door te stromen naar een werkplek in de samenleving. Dit proces kan ondersteund worden door onze collega’s trajectbegeleiders.

Het Atelier en De Winkel zijn onderdeel van Stichting de Passerel.

Daarnaast staan wij ook met een kraam op diverse markten. Zo kunt u ons ieder jaar vinden op de culturele pleinmarkt bij Orpheus. We zijn ook te vinden op de Summer Fair van de Asselsestraat. Natuurlijk organiseren wij zelf elke laatste woensdag in november, in samenwerking met Ontmoet&Co en GGNET, een gezellige Wintermarkt*.

* Helaas zullen in verband met de COVID 19 maatregelen al deze markten komen te vervallen.